Pages

Wednesday, 25 January 2012

ASSALAMUALAIKUM semua..Setelah sekian lama aina 'menghilangkan diri' boleh dikatakn selama 2 bulan ( sebenarnya baru 1 bulan 23 hari - kita ni kalau nak tulis post kena buat parah sikit baru orang mau baca kalau tidak bersarang la blog ni- ) Pada hari ini aina dengan rasminya mengaktifkan semula blog ini...yeay!!!!!!!!


ape aina nak cerita kat korang huh??????? come on aina think..think...okay aina nak cerita apa yang dah berlaku petang tadi..


Pada petang tadi ALIA , AJMAL  , RAJA DAN YAH ( kalau ada aina x mention nama sorry na )..Mereka berempat telah bertungkus -lumus mengadakan majlis perpisahan kepada
pelajar-pelajar SMKAP yang akan berpindah..( kembali ke ayat santai yer)..majlis tu buat kat kantin maktab -THANK YOU AJMAL'S MOM- words that can describe that event are CREME DE LA CREME!!!!!!!!! GEMPAK HABIS!!!!!!!!!!  SYOK !!!!!! Tetapi dalam kegembiraan ada juga terselit perasaan kesedihan kerana aina akan kehilangan sahabat , rakan , kawan seperjuangan dan sepermainan antaranya -AJMAL DAN ANIS- ( pelajar KISAS) -KAMILA- ( pelajar MRSM KUBANG PASU)  -TIQAH DAN AWIN- (pelajar MRSM BALING =eceeeyy buat syok boleh mentang2 la sekolah baru katakan)...Sekarang aina pun berada dalam dilema -ayat sepupuku- juga nak pergi ker tidak SMS KUBANG PASU..What should i doooooooo?????????????


The End ~
The End~

No comments:

Post a Comment